Lajmet

Instagram blen aplikacionin për stabilizim të fotografive, Luma

Publikuar , 24 Gusht 2013
0
Instagram blen aplikacionin për stabilizim të fotografive, Luma

instagram fotoInstagram “zhytet” më tepër në video duke marrë aplikacionin për stabilizim të fotografive, Luma.

Instagram ka blerë Luma, prodhuesin e një aplikacioni për incizim dhe shpërndarje të videove, teksa ai kalon përgjatë sigurimit më të mirë të hyrjes së vet të fundit në botën e mahnitshme të fotografive lëvizëse, raportonTechCrunch.

Luma ka ndalë aplikacionin dhe shërbimin e vet, por do të vazhdojë të ofrojë mbështetje deri në fund të këtij viti. Duke e ditur interesimin e tyre të përbashkët në filtrues të videove, skuadra e Luma-s siç duket përshtatet mirë me Instagram-in.

Teknologjia për stabilizim të imazhit e Luma-s do mund të kalonte në Cinema, që është veçoria e vetë Instagram-it për stabilizim të fotografive. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Produktet teknologjike që bënë diferencën dekadën e fundit