Lajmet

Instagram Explorer zëvendëson deri diku aplikacionin në Windows 8

Publikuar , 21 Korrik 2013
0
Instagram Explorer zëvendëson deri diku aplikacionin në Windows 8

Mbase ju mendoni se një aplikacion Instagram që nuk ju lejon të kapni foto dhe t’i ngarkoni ato nuk është aspak i dobishëm. Por, Instagram Explorer për Windows 8, ka mjaft potencial.

Navigimi në të nuk është njësoj si tek faqja desktop e Instagram.com. Në fakt, Instagram Explorer sjell një eksperiencë të përafërt të aplikacionit për Windows 8 dhe ndërfaqen e tij moderne.

Fillimisht në Instagram Explorer ju mund të shihni furnizuesin e fotove dhe videove, njësoj sikur të ishit duke vizituar Instagram.com. Megjithatë, përmes tij bëhet më i lehtë komentimi në foto kur përdorni një desktop apo laptop me Windows 8. Po ashtu, në të mund të klikoni emrat e personave dhe të shihni profilin e tyre apo të klikoni fotot për t’i parë ato të zmadhuara.

Instagram Explorer ju sugjeron edhe përdoruesit “e famshëm” të cilët keni mundësi t’i ndiqni. Ata mund të jeni persona që i njihni ose jo.

Nëse jeni ndër përdoruesit e Instagram-it që postojnë foto pa pushim, Instagram Explorer mund të jetë i kufizuar për ju. Megjithatë, nëse ajo që bëni më tepër është thjesht të shihni fotot që postohen nga personat që ndiqni dhe nëse dëshironi t’i shihni ato përmes Windows 8, ky aplikacion gjendet i disponueshëm pa pagesë.

Shkarkoni Instagram Explorer nga dyqani zyrtar i Microsoft-it. (PCWorld Albanian)

instagram windows

LEXO EDHE:  Instagram e bën të detyrueshme deklarimin e moshës