Lajmet

Instagram lejon përdoruesit të filtrojnë komentet ose ti ç’aktivizojnë terësisht

Sep 13 2016
0 Shpërndarje
Instagram lejon përdoruesit të filtrojnë komentet ose ti ç’aktivizojnë terësisht

instagram-icon-2016zTë hënën, Instagrami deklaroi se vegla e tyre për moderimin e komenteve është e disponueshme për të gjithë përdoruesit.

Funksionaliteti në fillim ishte vetëm për llogaritë me volum të lartë pasi Instagrami donte të mblidhte reagime në kohën më të shkurtër të mundshme.

Duke përzgjedhur një numër të caktuar fjalësh, përdoruesit mund të përcaktojnë çfarë është fyese dhe e papërshtatshme për to në fushën e komenteve. Çdo koment që përmban një nga fjalët e përzgjedhura do të fshihet.57d6d1361800006c32bd0d39Funksionaliteti i ri i lejon përdoruesit të krijojnë lista me fjalë që do të përdoren për të filtruar komentet që shfaqen në foto e tyre. Ai gjithashtu i lejon përdoruesit të ç’aktivizojnë komentet krejtësisht. (PCWorld Albanian)

Tags >

Instagram
Lajmet e fundit>