Lajmet

Instagram ndryshon përsëri algoritmin

Nga: PCWorld
Publikuar , 21 Prill 2022
Sipas tij Instagram edhe përpara përditësimit është përpjekur ti japë prioritet përmbajtjeve origjinale. Ndërsa ndryshimi i ri pritet të ketë më shumë impakt. Instagram ndryshon përsëri algoritmin

Një ndryshim në algoritmin e Instagram do ti japë prioritet përmbajtjeve origjinale tha shefi i Instagram Adam Mosseri.

Mosseri tha se ndryshimi vjen për të treguar se ajo që ka rëndësi për Meta është fuqizimi i krijuesve. “Nëse keni krijuar diçka duhet të kreditoheni më tepër sesa nëse keni riformuluar diçka që krijuar më parë nga dikush tjetër,” tha Ai.

Sipas tij Instagram edhe përpara përditësimit është përpjekur ti japë prioritet përmbajtjeve origjinale. Ndërsa ndryshimi i ri pritet të ketë më shumë impakt.

Lëvizja vjen në një kohë kur Instagram po përpiqet të joshë krijuesit të prodhojnë përmbajtje për rrjetin social dhe jo ta ndajnë atë nga platforma të tjera në Instagram. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Emoji-t më të përdorur në vitin 2021