Biznes

Instagram numëron 1 milion reklamues aktivë në muaj

Publikuar , 22 Mars 2017
0
Afro 80% e 600 milion përdoruesve aktivë të Instagram të paktën ndjekin një biznes në platformë ku 120 milion kanë kontakt të parë njëherë në muaj. Instagram numëron 1 milion reklamues aktivë në muaj

Instagram ka mbi 1 milion reklamues aktivë në muaj, pothuajse 5 herë më shumë sesa vitin e kaluar.

Aplikacioni i fotografive i njohur për thjeshtësinë e tij dhe efektet e shumta zgjeroi aktivitetin e tij duke lejuar komunikimin mes përdoruesve dhe 8 milion bizneseve në mënyrë direkte dhe jo vetëm por edhe duke porositur online.

Zëvendës Presidenti i Instagram, James Quarles tha se shërbimi është përpjekur ta bëjë më të lehtë reklamimin përmes videove kreative për bizneset e vogla duke ofruar mjete si Boomerang dhe Hyperlapse.

Afro 80% e 600 milion përdoruesve aktivë të Instagram të paktën ndjekin një biznes në platformë ku 120 milion kanë kontakt të parë njëherë në muaj.

Edhe rivali Snapchat prej kohësh është në kërkim të të ardhurave më të mëdha. Megjithatë ngelet larg Instagram nëse krahasojmë të ardhura prej 770 milion të Snapchat dhe 3,2 miliard dollar të rrjetit social të fotografive.

Popullariteti i këtij të fundit erdhi akoma edhe më në rritje pasi kopjoi veçorinë me të cilën dallohej Snapchat, koleksionin e fotove që fshihen pas 24 orësh quajtur “Stories.” /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Lëvizja e fundit e Instagram mirëpritet nga përdoruesit

Tags >

Instagram