Lajmet

Instagram, tani mund të dërgoni mesazhe zanore në mesazhet direkte

Publikuar , 11 Dhjetor 2018
0
Përdoruesit mund të regjistrojnë një mesazh zanor duke mbajtur shtypur butonin e mikrofonit. Mesazhi dërgohet automatikisht ku e lëshoni këtë buton. Instagram, tani mund të dërgoni mesazhe zanore në mesazhet direkte

Instagram lançoi një funksion të ri ditën e sotme, dhe bëhet fjalë për mesazhet zanore në mesazhet direkte.

Përdoruesit mund të dërgojnë mes tyre mesazhe zanore deri në 1 minutë në biseda private apo edhe biseda në grup.

Funksioni është i disponueshëm nga dita e sotme në iOS dhe Android.

Përdoruesit mund të regjistrojnë një mesazh zanor duke mbajtur shtypur butonin e mikrofonit. Mesazhi dërgohet automatikisht ku e lëshoni këtë buton.

Ky funksion është i disponueshëm në Facebook Messenger prej vitesh. Mesazhet zanore janë shndërruar gradualisht në metodën e preferuar të komunikimit në platforma si WeChat apo WhatsApp. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Tashmë mund të kaloni më lehtë mes llogarive të e-mail-it në Gmail