Lajmet

Instagram teston pyetjet në histori

Publikuar , 03 Korrik 2018
Instagram tashmë ofron mundësinë për të publikuar sondazhe për ndjekësit me opsione me zgjedhje të shumëfishta për t'u përgjigjur. Por ky test duket se tregon opsionin për të ofruar përgjigje më të gjata në pyetjet e përdoruesit. Instagram teston pyetjet në histori

Instagram ka qenë tepër i zënë, duke njoftuar IGTV, Instagram Lite dhe një listë karakteristikash përfshirë Stories Soundtracks.

Por shërbimi i ndarjes së fotografive në pronësi të Facebook nuk tregon shenja se do ta lërë me kaq. Policia e Android sot vuri në dukje se Instagram po teston një tipar që do t’i lejonte përdoruesit të bënin pyetje për ndjekësit e tyre dhe të merrnin përgjigje.

Instagram tashmë ofron mundësinë për të publikuar sondazhe për ndjekësit me opsione me zgjedhje të shumëfishta për t’u përgjigjur. Por ky test duket se tregon opsionin për të ofruar përgjigje më të gjata në pyetjet e përdoruesit.

Një përdorues në Indonezi dërgoi një pamje të ekranit të funksionit në Policinë Android dhe një përdorues në Spanjë gjithashtu vërejti këtë veçori.

Thënë kjo, ne ende kemi shumë pak informacion mbi mënyrën  se si mund të funksionojë. Tani, kur një përdorues poston në historinë e tij, ndjekësit e tyre mund të përgjigjen në DM.

Me pyetje dhe përgjigje më të hapura, është e paqartë nëse përgjigjet do të vijnë ende përmes DM ose të bashkohen së bashku si pjesë e historisë.

Kjo e fundit duket më shumë në përputhje me përpjekjet e Instagram për të bërë histori sa më interaktive. Pyetja e hapur mund të shërbejë si një pikë kërcimi për një histori bashkëpunuese të përbërë nga përgjigjet e të gjithëve. Kjo veçori ende nuk është konfirmuar nga Instagram. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Përdoruesit mund të pëlqejnë historitë në Instagram