Harduer

Intel do të lansoi procesor të ri Core i5 (580M)

Publikuar , 21 Maj 2010
0
Intel do të lansoi procesor të ri Core i5 (580M)

Procesori i ri Core i5 i Intel, do të quhet Core i5 580M. Sipas raporteve të para Core i5 580M do të jetë më i shpejtë sesa procesori i tanishëm Core i5 540M, që ka një shpejtësi standarde punuese prej 2.53 Ghz dhe një shpejtësi turbo në rast të overclocking, prej 3.06 GHz.

Procesori i ri Core i580M do të veçohet me një shpejtësi standarde prej 2.66 GHz dhe me një shpejtësi turbo prej 3.33 GHz.

Paraqitja e tij në treg pritet të bëhet gjatë çerekut të katërt të këtij viti.

LEXO EDHE:  macOS Big Sur debuton më 12 Nëntor