Vëzhgim

Internet Explorer 10 vetëm për Windows 7 dhe Windows 8

Publikuar , 18 Prill 2011
0
Internet Explorer 10 vetëm për Windows 7 dhe Windows 8

Microsoft pranoi për Computerworld që nuk ishte një akisdent, “Përdoruesit e Windows Vista kanë një përvojë të mahnitshme me IE9, por në ndërtimin e IE10 ne jemi të përqendruar në vazhdimin e drejtimit të këtij lloji të nismës që ndodh vetëm nëse keni mundësinë e kalimit në përmirësime të bëra në sistemet moderne operative dhe harduerë modernë.”

Çfarëdo qoftë arsyeja e vërtetë e kësaj mosmbështetjeje, ky është një gjest jombështetës për përdoruesit e Windows Vista dhe XP. Duhet cekur që Internet Explorer 10 nuk do të jetë vetëm për Windows 7, por edhe për Windows 8 sepse ky version i shfletuesit do të dalë në fund të vitit 2012. Ndërmarrja tashmë është kritikuar për mosmbështetjen e bërë për përdoruesit e Windows XP për të mos pasur mundësi që të përdorin Internet Explorer 9./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti