Lajmet

Internet Explorer 10 vjen edhe për Windows 7

Nov 14 2012
0 Shpërndarje
Internet Explorer 10 vjen edhe për Windows 7

Shfletuesi i fundit i Microsoft-it, Internet Explorer 10, është tani në dispozicion si një vëzhgim për Windows 7.

Përveç kontrolleve të reja të afërta, IE 10 premton dërgim të më të shpejt të uebfaqeve dhe siguri të përmirësuar.

Versioni i Windows 7, si IE 10 tashmë në dispozicion në fazën përfundimtare në Windows 8 dhe Windows RT, ka të lëshuar vetvetiu opsionin “Mos përgjo” privatësinë.

Veçori të tjera përfshijnë mbrojtje gjatë shkarkimit dhe shiritin që përmbushet automatikisht të vendndodhjes. Ndërlidhjet në prekje (si zvarritja për të lexuar faqet shtesë në vend se të bëhet klikimi në lidhje) janë një veçori e madhe e IE 10, por ju do ta shijoni më së miri atë në Windows 8 me një kompjuter të ndjeshëm për prekje.

Nëse dëshironi që ta provoni këtë version më të shpejt dhe me të sigurt të Internet Explorer, lidhja për shkarkim është më poshtë.

Nëse dëshironi që automatikisht të kaloni nga Internet Explorer 9, ju gjithashtu automatikisht do ta merrni IE 10 kur të jetë në dispozicion në formën e vet përfundimtare. Na vjen keq për përdoruesit e Windows Vista dhe XP, por ky version nuk është për ju.

Versionin e shfletuesit Internet Explorer 10 mund ta shkarkoni këtu. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>