Vëzhgim

Interneti më i madh se njerëzimi

Jul 22 2011
0 Shpërndarje
Interneti më i madh se njerëzimi

Ky kalim i numrit të gjërave të lidhura në internet ndaj numrit të njerëzve në botë, sipas Dave Evans nga Cisco, ndodhi në vitin 2008 dhe do të vazhdojë të rritet.

Deri në vitin 2020, supozohet që rreth 50 miliardë “gjëra” do të jenë duke biseduar në internet. Çfarë gjërash? Dave Evans Cisco ka krijuar një infografikë për t’i shpjeguar gjërat më hollësisht dhe për ta ndryshuar mendimin tuaj për internetin, si rezultat./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>