Analiza

INTERNETI: Një dekadë më vonë (Infografik)

Mar 8 2013
0 Shpërndarje
INTERNETI: Një dekadë më vonë (Infografik)

internet Kohët po ndryshojnë. Para dhjetë viteve (2002) do ishim ulur para kompjuterit dhe do të pritnim për internetin dial-up.

Tashmë në vitin 2013 ulemi para laptopit dhe kemi internetin që është i shpejtë sikurse shpejtësia e dritës. Sot në botë ekzistojnë 2,27 miliardë përdorues të internetit, ndërsa ky numër në vitin 2002 ishte 569 milion përdorues.

Gjithashtu sot ekzistojnë 555 milion uebfaqe, derisa në vitin 2002 kishte vetëm 3 milion të tilla.

Shfletuesi më i përdorur asokohe ishte Internet Explorer me 95% të përdorimit, ndërsa sot gjërat kanë ndryshuar.

Në infografikun që PCWorld sjell për ju mund të shihni se si ka ndryshuar interneti gjatë një dekade. (PCWorld Albanian)

internet info

Lajmet e fundit>