Softuer

Iomega – Softuer për të patur kompjuterin tënd gjithmonë me vete

Publikuar , 16 Janar 2010
0
Iomega – Softuer për të patur kompjuterin tënd gjithmonë me vete

“Teknologjia V.Clone e Iomega shënon për herë të parë përdorimin e virtualizimit i cili është thjeshtesuar dhe është bërë më ekonomik për konsumatorët e vegjël dhe për punonjësit e zyreve” kështu konfirmon presidenti i Iomega Jonathan Huberman .

Me softuerin V. Clone  është e mundur të mbash gjithmonë me vete dhe të çasesh në skedarët e tuaj, e-mailin , aplikacioent nga cdo lloj kompiuteri, përfshirë dhe laptopin, në çfaredo lloj vendi që mund të gjendesh. Kjo falë teknologjisë V.Clone e cila është një hard disk i jashtëm Iomega USB 2.0.

Ky softuer mund të shkarkohet ueb faqja www.iomega.com për të gjithe ata që do të blejnë një hard disk të jashtëm iomega.

LEXO EDHE:  Airbnb do të hetojë çdo pronë të listuar në platformë pas raportimeve për mashtrime

Lajmet e fundit>