Lajmet

iOS 14.5 sjell 5G në dy kartat SIM të iPhone 12

Nga: PCWorld
Publikuar , 03 Shkurt 2021
Më përpara ky opsion është i disponueshëm vetëm në Kinë. Modelet iPhone 12 janë të pajisur me kartë SIM fizike dhe një eSIM dixhitale. iOS 14.5 sjell 5G në dy kartat SIM të iPhone 12

Ditën e sotme Apple dërgoi versionin e parë beta të iOS 14.5 për zhvilluesit në fazë testimi dhe vinte me një veçori të re të shumëpritur.

Modelet iPhone 12 tani kanë mbështetje për modalitetin Dual-SIM në rrjetin 5G në mbarë botën.

Më përpara ky opsion është i disponueshëm vetëm në Kinë. Modelet iPhone 12 janë të pajisur me kartë SIM fizike dhe një eSIM dixhitale.

Përdoruesit kanë dy linja shërbimi në iPhone, shumë të dobishëm në rastin kur udhëtojnë jashtë vendit duke përdorur njërën prej tyre për blerjen e planeve tarifore jashtë.

Deri tani Dual-SIM ishte i kufizuar vetëm në LTE, por mbështetja e iOS 14.5 sjell 5G tek dy kartat.

Më herët Apple kishte thënë se përditësimi do të bëhej i disponueshëm në Mars. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Gjykata Supreme e Shteteve të Bashkuara shpëton Google nga një katastrofë multi-miliardë dollarëshe