Harduer

iOS 4.0.1 pritet të rregullojë problemet me antentë të iPhone 4

Publikuar , 26 Qershor 2010
0
iOS 4.0.1 pritet të rregullojë problemet me antentë të iPhone 4

Sipas raporteve ekipi përkrahës i Apple më në fund ka thyer formën e përgjigjeve arrogante, dhe duket se është gati për të paraqitur një pëditësim për iOS, përkatësihst iOS 4.0.1 i cili duket se do të rregullojë këtë problem gjatë javës së ardhshme.

Vizitorët e AppleInsider kanë bërë të ditur se Apple ka larguar jo vetëm diskutimet e drejtpërdrejta në lidhje me këtë çështje, por gjithashtu edhe bisedat relevante për avancim.

Një gabim softuerik i koduar me emrin “death grip” që ndëlidhet me mbajtjen e dorës ka tendenca të shkaktojë humbjen e valëve në celularë, e kjo mund të shpjegojë edhe arsyen pse ky problem është paraqitur edhe në iPhone 3G dhe 3GS.

LEXO EDHE:  Modeli 5G i Note 10+ do të kushtojë 1,300 dollarë