Softuer

IP Notebook: Gjeni dhe ruani IP adresat tuaja

Publikuar , 29 Tetor 2011
0
IP Notebook: Gjeni dhe ruani IP adresat tuaja

Për ta parë IP adresën tuaj, thjesht vizitoni ballinën e faqes ku IP adresa juaj do të jetë qartësisht e paraqitur. Duke e përdorur butonin “Save” nën adresë, ju mund të kyçeni në shërbim duke përdorur llogarinë tuaj në Google ose Yahoo dhe të filloni të kyçni IP adresën tuaj. Secilën here që jeni në një rrjet tjetër ose e ndryshoni IP adresën tuaj dinamikisht, thjesht vizitojeni faqen dhe ruajeni sërish IP adresën. Një listë e IP adresave mund të shihen më vonë në çdo kohë.

Veçoritë:

-Një ueb-shërbim i përshtatshëm për përdoruesin

-Ju ndihmon ta gjeni IP adresën tuaj

-Lidhet me Google ose Yahoo

-Ju mundëson në incizimin e IP adresave tuaja

Shikoni ipNotebook në http://www.ipnotebook.net/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Microsoft zbulon se kur dhe si do të dërgohet shfletuesi i ri Edge bazuar në motorin e Chrome