Harduer

iPad ishte dashur të ketë Intel Atom

Publikuar , 27 Tetor 2011
0
iPad ishte dashur të ketë Intel Atom

Gjithnjë më vonë është supozuar se Intel Atom është procesor që thith shumë energji dhe sipas raporteve Jobs ka pasur shqetësimet e veta për Intel, kryesisht për faktin se kompania ishte aq e ngadaltë në reagime. Jobs lidhin Intelin me një “anije avulli” dhe u shpreh se Apple është mësuar të ecën shpejt.

Jobs gjithashtu u shqetësua se Apple do të mësonte Intel’in me çdo gjë dhe më pas Intel do të shiste produktin e tyre tek konkurrenca. E ne mendojmë se iPad nuk do të ishte i njëjti produkt po që se do të kishte Atom në brendi të vetën. /pcworldalbanian/pcmag

LEXO EDHE:  Google prezantoi laptopin Pixelbook Go