Harduer

iPadi i ri, probleme me ngrohje?

Publikuar , 19 Mars 2012
0
iPadi i ri, probleme me ngrohje?

Disa postime në forume (këtu dhe këtu) dhe një raport duket që e kanë ngritur këtë gjë si çështje që duhet zgjidhur.

Problemi i paraqitur në forume duket të jetë një pikë e nxhetë në këndin e poshtëm të majtë të njësisë.

Në rastin më të keq, sipas raportit të bërë nga Next Web (lidhja më sipër), iPad ndalet dhe një porosi paraqitet duke thënë “iPad ka nevojë që të ftohet”.

Kjo duket të jetë mjaft e rrallë. Një përdorues që tha se e kishte këtë problem ishte duke e përdorur këtë pajisje drejtpërdrejt në dritë të diellit. Le ta bëjmë të qartë: kjo gjë mund të shkaktojë probleme tek çdo pajisje elektronike.

Gjenerata e tretë e iPadit ka ardhur me një bateri më të madhe dhe është me një çip me të shpejt. Këto dallimet më të mëdha nga iPad 2. Kështu që, në mënyrë të pashmangshme ai nxehet.

Disa përdorues në komentet e tyre e ngatërrojnë tejnxehjen me vetëm ngrohjen e njësisë.

Në një dyqan të Apple në Los Anxhelos, një punëtor pranoi që iPadi i ri ngrohet më tepër se iPad 2. Ai ia veshi këtë tipar baterisë.

Diapazoni i ndryshueshmërisë së temperaturave të iPadit të ri që është paraqitur në faqen për të treguar hollësi rreth këtij produkti janë nga 0 deri në 35 shkallë celsius.

Apple nuk pranoi të komentojë menjëherë pas raportit./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Apple Watch përbën gjysmën e orëve inteligjente të shitura

Lajmet e fundit>