Harduer

iPhone 5, do të jetë më i hollë!

Sep 3 2011
0 Shpërndarje
iPhone 5, do të jetë më i hollë!

Macitynet duket sa ka rritur të fus duart në mbështjellësin e ri të iPhone 5 dhe siç po shihet edhe nga fotografia ku është një iPhone 4 në mbështjellës të një iPhone 5, tregohen qartazi ideja e madhësisë së iPhone 5 krahasuar me iPhone 4.

Natyrisht nuk ka asnjë konfirmim se kjo paraqet një mbështjellës të vërtetë të iPhone 5, megjithëse duke u bazuar në thashethemet e mëhershme kjo ka gjasa të jetë vërtetë e ndërlidhur me dizajnin e ri të iPhone 5. 

Duke pasur parasysh rritjen e vazhdueshme të thashethemeve në lidhje me iPhone 5, shpresat janë të mëdha se dikur në fund të këtij muaji apo në fillim të muajit të ardhshëm do të kemi një lansim zyrtar të këtij produkti. /pcworldalbanian 

Lajmet e fundit>