Biznes

IPKO dhuron iPad për përdoruesit e IPKO VISA kartelës

Publikuar , 30 Prill 2010
0
IPKO dhuron iPad për përdoruesit e IPKO VISA kartelës

IPKO çdo muaj organizon lojën shpërblyese ku dhuron dhurata të ndryshme për përdoruesit e IPKO VISA Prepaid kartelës. Gjatë muaji Maj, IPKO do të dhuron një iPad të Apple. E gjitha që duhet për të marrë pjesë është të hapni një kartelë IPKO Visa Prepaid ose të bëni ndonjë blerje me kartelën që tashmë posedoni.

Nëse tashmë nuk keni IPKO Visa kartelën, aplikoni online dhe bëhuni pjesë e kësaj loje shpërblyese me mundësinë që të fitoni një iPad dhe të shfrytëzoni kartelën për blerje online, mbushjen e llogarisë së telefonit tuaj, tërheqje të pareve nga ATM dhe shërbime tjera.

Klikoni këtu që të regjistroheni për kartelën tuaj IPKO VISA Prepaid.

LEXO EDHE:  Paqartësia e tregjeve nga koronavirusi, Bitcoin bie me 10% në 24 orë