Biznes

IPKO hap një qendër biznesi në Prishtinë

Publikuar , 24 Prill 2009
0
IPKO hap një qendër biznesi në Prishtinë

 

Për konsumatorët kjo qendër ofron mundësinë e përdorimit të shërbimeve të internetit falas, informim dhe provim të telefonave mobil që IPKO ka në ofertë.

Brenda qendrës është vendosur dhe një kënd për kafe, ku mund të kalohet koha në relaks.
IPKO ka gjithsej dhjetë dyqane në gjithë territorin e Kosovës dhe thuhet se numri i tyre do të shtohet gjatë vitit.

LEXO EDHE:  Shqiptarët paguan 10 mln euro taksa për Radio Televizionin Shqiptar në 2018

Lajmet e fundit>