Biznes

IPKO ofron mbushje 1 dhe 2 euro

Publikuar , 08 Korrik 2010
0
IPKO ofron mbushje 1 dhe 2 euro

Këtë mundësi mund ta shfrytëzoni në të gjitha pikat shitëse të operatorit IPKO në gjithë Kosovën, derisa nëse jeni për pushime në Shqipëri llogarinë tuaj në operatorin IPKO mund ta mbushni në të gjitha pikat Union Net – Western Union. IPKO vazhdimisht sjell produkte dhe shërbime të reja për konsumatorët e vet, derisa së fundi ka sjellur bonusin BonBon i cili i ofron minuta dhuratë për çdo debitim të llogarisë në vlera 6, 11 dhe 21 euro.

LEXO EDHE:  Mesazhi i Shkodra Digital Weekend për qytetin e Shkodrës: nëse nuk je online ti nuk ekziston