Harduer

iPod Touch i ri me dy kamera?

Aug 11 2010
0 Shpërndarje
iPod Touch i ri me dy kamera?

John Gruber nga Daring Fireball, që duket se ka kontakte të mira në Apple ka raportuar se iPod Touch i ri do të veçohet edhe me ekranin e ri Retina që gjithashtu ofrohet në iPhone 4.

Apple do të duhej të shpalos gjeneratën e ardhshme iPod brenda javëve të ardhshme dhe shumë faqe të tjera në internet mbështesin idenë se do të ketë ekranin e ri Retina si dhe një kamerë shtesë të përparme për video thirrje.

Do të jetë interesante sesa do të ndryshojë dizajni nga iPod Touch i tanishëm, por megjithatë pritet të ketë ngjashmëri me dizajnin e iPhone 4.

Lajmet e fundit>