Vëzhgim

ISP-të të tregojnë për shkarkimet e jashtëligjshme

Publikuar , 18 Mars 2012
0
ISP-të të tregojnë për shkarkimet e jashtëligjshme

Përgjigja Graduale i referohet një procesi ku sipas të të cilit ISP-të iu dërgojnë konsumatorëve një varg të lajmërimeve në lidhje me dyshimet për shkarkimet e tyre të përmbajtjes së piratuar që rritet nga paralajmërimet e thjeshta tek disa forma të tjera të ndërhyrjes, duke përfshirë reduktimin e bandwidthit, bllokim të protokollit dhe, në rastet më të këqija, suspendim të llogarisë.

Nëse Sherman është i saktë për datën kur fillon Përgjigja Graduale në Shtetet e Bashkuara, do të jetë një fitore e madhe dhe një zhvillim i theksuar për industrinë e filmave dhe muzikës, e cila ka qenë duke punuar dhe lobuar për vite për të ndërmarrë ligje ose marrëveshje të ngjashme në shtete të tjera, nganjëherë me ndihmën e drejtpërdrejt dhe kundërthënëse të qeverisë amerikane./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iPhone SE: Çfarë mund të kërkojmë më shumë nga një iPhone low-cost