Vëzhgim

IWorkfortheFuture.org kundër SOPA-s

Publikuar , 12 Dhjetor 2011
0
IWorkfortheFuture.org kundër SOPA-s

IWorkForTheInternet.org është duke ua mundësuar zhvilluesve dhe zotëruesve të bizneseve që të bashkohen për t’i shkëmbyer mendimet dhe ndjenjat e tyre për SOPA-n (Stop Online Piracy Act).

Ja se çfarë thotë faqja e sipërpërmendur, IWorkForTheInternet.org që mundësohet nga Fight For the Future, thotë për lëvizjen:

Makina më premtuese e punëve dhe mundësive në Amerikë do të vendoset në rrezik. Mos na ndaloni ne – ne sapo kemi filluar! Tregoni botës që ju punoni për internetin

Nëse ju pajtoheni, ju mund ta shtoni veten në listën që po rritet të të mirëve të uebit të cilët janë duke kundërshtuar këtë akt i cili do të mund të linte mjaft shumë njerëz pa punë.

Nëse nuk keni njohur për atë se çfarë është SOPA, atëherë ky artikull do të mund të ju ndihmonte për informim./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti