Blog

Ja materialet përbërëse të një iPhone

Publikuar , 17 Gusht 2017
0
38.5% e iPhone përbëhet nga alumin dhe hekur. Por përdoruesit mendojnë se iPhone kushton një pasuri. Grafiku i paraqitur tregon se prej çfarë materialesh përbëhet iPhone. Ja materialet përbërëse të një iPhone Photo Source: iMore

1.03 dollar është vlera e materialeve të iPhone 6-ës e cila ka në përbërje alumimin 31.1 gram, hidrogjen 5.5 gram dhe krom 4.9 gram.

iPhone padyshim është një pajisje e mbivlerësuar nga shumica e përdoruesve por edhe industria por nuk është asgjë më tepër sesa një kompozim i materialeve tokësore pothuajse të pavlera.

38.5% e iPhone përbëhet nga alumin dhe hekur. Por përdoruesit mendojnë se iPhone kushton një pasuri. Grafiku i paraqitur tregon se prej çfarë materialesh përbëhet iPhone.

Alumini dhe hekuri i telefonit kushtojnë 0.055 dollar dhe 0.002 dollar respektivisht megjithatë mbajtësit e telefonit kanë të drejtë të krenohen nëse e shohin si një navigator ditor i cili i udhëzon drej takimeve dhe udhëtimeve dhe i ndihmon të rifitojnë sadopak humorin. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  130 llogari kanë qenë shënjestër e sulmit ndaj Twitter

Tags >

iPhone 6