Ja se si

Ja pse iPhone gjithnjë do të ketë ekran 3.5 inç

Publikuar , 08 Tetor 2011
0
Ja pse iPhone gjithnjë do të ketë ekran 3.5 inç

Prekja e skajit të djathtë të ekranit të Galaxy S II duke përdorur një dorë në ekranin e madh 4.27 inç, dhe gjersa jeni duke ecur rrugës dhe duke shikuar Google Maps, është jashtëzakonisht e vëshitër dhe frustuese. Unë nxora iPhone 4’shin tim për të bërë një test të shpejt dhe duket se kur mbani iPhone në dorën tuaj të majtë dhe artikuloni gishtin tuaj të madh, ju mund të arrini pothuajse saktësisht secilën anë të ekranit. 

Në fakt sipas Gizmodo, shpjegimi i tij është mjaft i saktë dhe ka kuptim të plotë. Dhe është saktësisht arsyeja se pse kurrë nuk do të shihni një iPhone me ekran më të madh. Ai ekran .5 inç do të jetë një madhësi ideale deri në momentin kur njerëzit do të futen në ndonjë fazë evolucioni dhe do të përfitojnë gishta më të mëdhenj sa për të mbajtur në njërën dorë një iPad. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Ju keni ekspozuar informacione private në Facebook por ju mund ta ndryshoni