Analiza

Ja se çfarë duhet të dini për Mac OS X Lion

Publikuar , 07 Qershor 2011
0
Ja se çfarë duhet të dini për Mac OS X Lion

Lion do të jetë i gatshëm për përdoruesit me përditësimin më të fundit të Snow Leopard, duke përdorur një Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, pse procesorin Xeon. Dashamirësit e Mac-ut mund të regjistrohen këtu për t’u lajmëruar se kur do të jetë i gatshëm për t’u përdorur ky lloj i sapodalur. Blerja mund të bëhet online në Snow Leopard përgjatë dyqanit Mac App Store dhe instalimi do të fillojë menjëherë.

Shumë veçori të reja që janë të përfshira në Lion janë të dizajnuara që të punojnë bashkarisht, si aplikacionet në tërë ekranin, gjestikulacionet në ekranin e ndjeshëm ndaj prekjeve dhe kontrollimi i misionit me një gjestikulacion të shpejtë për t’i ndërruar aplikacionet.

 

LEXO EDHE:  Raporti zbulon sa i mirë është interneti celular 4G në Shqipëri dhe Kosovë për të luajtur lojëra si Fortnite dhe PUBG