Lajmet

Ku janë të hostuara 100 mijë uebfaqet më të vizituara në internet (Infografik)

Publikuar , 10 Shkurt 2014
Ku janë të hostuara 100 mijë uebfaqet më të vizituara në internet (Infografik)

hosting-location-feat-840x420A do të ishte befasi që pothuajse gjysma e top 100 mijë uebfaqeve më të vizituara të internetit e kanë hostin në Amerikën Veriore? Amazon kryeson si ofrues i këtyre shërbimeve me 4921 uebfaqe të hostuara në serverët e vet.

Sa i përket shteteve, Shtetet e Bashkuara të Amerikës zënë vendin e parë me 45818 hostime të uebfaqeve në serverë në këtë shtet. Në vendin e tretë, ndodhet Gjermania me 7479 hostime të uebfaqeve në serverët në këtë shtet, e pasuar nga Kina me 5435, Britania e Madhe me 5029 dhe Franca me 4174 hostime të 100 mijë uebfaqeve më të vizituara.

Për më tepër, mund ta shihnin grafikun e mëposhtëm me informacione. (PCWorld Albanian)

hosting-location

LEXO EDHE:  Misioni në Hënë, pas 45 vitesh NASA ndërton kostumet të reja hapësinore