Ja se si

Ja se si ta përzgjidhni një video lojë të përshtatshme për ju (Infografik)

Publikuar , 08 Nëntor 2014
Ja se si ta përzgjidhni një video lojë të përshtatshme për ju (Infografik)

ChooseAGameFeat-840x420A keni vendosur ndonjëherë që dëshironi ta luani një video lojë, por nuk keni mundur të vendosni se cilën ta luani? Ka shumë lojëra të mira, nga ato me strategji, e deri tek lojërat e hapura masive online si World of Warcraft, gjë që e bën të vështirë përzgjedhjen.

Marrja e vendimit tani mbase mund të lehtësohet, pasi kjo tabelë do të ju shfaqë rrugën për ta gjetur lojën e përkryer për t’u përshtatur me disponimin tuaj. Vetëm përgjigjuni disa pyetjeve dhe orët e ardhshme të argëtimit të lojërave do të përzgjidhen për ju. (PCWorld Albanian)

best-game-final-150dpi

LEXO EDHE:  Google lançon pamjet 3D të vendeve të famshme