Ja se si

Ja se si të fshihni treguesin e kohës kur keni lexuar mesazhin në WhatsApp

Publikuar , 16 Prill 2014
0
Ja se si të fshihni treguesin e kohës kur keni lexuar mesazhin në WhatsApp

hg2gr0tfpozxuaahvyrfSikur shumë klientë të dërgimit të mesazheve, WhatsApp shfaq një pamje të kohës kur është bërë leximi i mesazhit nga personi që e ka pranuar atë. Kjo me siguri ndoshta mund të jetë e dobishme për dërguesin, por jo çdokush mund të jetë i interesuar që të tregojë për shprehitë e veta të leximit të mesazheve. Dhe nëse dëshironi të fshihni kohën kur i keni parë mesazhet, kjo gjë mund të bëhet fare lehtë.

Në iOS dhe Android, thjesht shkoni tek aplikacioni dhe shtypni Settings, pastaj Account, Privacy dhe Last Seen dhe ndryshojeni atë në “Nobody”. Ju edhe mund ta përdorni ndonjë aplikacion të palës së tretë si Last Not Seen në Android për ta fshehur atë etiketë të kohës në mënyrë që dërguesi të mos e kuptojë se kur është bërë leximi i mesazhit të dërguar nga ai. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Gjuha e urrejtjes në media sociale, nxitëse e dhunës

Tags >

WhatsApp
Lajmet e fundit>