Lajmet

Ja se si të largoni abonimin nga e-mailet në LinkedIn

Publikuar , 21 Tetor 2013
0
Ja se si të largoni abonimin nga e-mailet në LinkedIn

Nëse përdorni LinkedIn, ju mund merrni shumë njoftime me e-mail çdo ditë. Në kë artikull mund të njiheni një rrugë opsionale për të larguar abonimin nga të gjitha ato njoftime.

Chengyin Liu kishte problemin e njëjtë, nëse ndonjëherë keni shkuar tek faqja për të larguar abonimin nga LinkedIn, ju e dini që duhet të ndryshoni shumë opsione për të larguar abonimin nga secili lloj i porosisë. Kështu, ai ka krijuar një bookmarklet që iu mundëson që me shpejtësi dhe lehtësi të largoni nga abonimi të gjitha e-mailet nga LinkedIn.

Ajo që duhet të bëni është:

1. Kapeni këtë lidhje në shiritin tuaj me bookmark (të vendosur zakonisht nën shiritin tuaj të adresës).

2. Shkoni tek faqja me opsione për e-mail në LinkedIn (ju mund të keni nevojë që të kyçeni).

3. Klikoni në bookmarklet-in që sapo e shtuat (mund të ju duhet të klikoni “Stay on this page” nëse i keni bërë modifikimet).

Sapo të keni mbaruar, ju mund të fshini bookmarklet-in dhe më në fund mund të liroheni nga këta e-maile bezdisës.

Nëse nuk mund ta merrni lidhjen e mësipërme, ju mund ta krijoni një manualisht. Shkoni tek Menaxheri i Bookmarkëve, klikoni me të djathtën në shiritin me Bookmark dhe shtoni një bookmark të ri. Emërtojeni atë “LinkedIn” dhe në URL ose tek fusha për të shkruar lokacionin, vendoseni këtë:

javascript:(function(){;var%20numDependencies=0,loadedDependencies=0;function%20scriptLoaded()%7BloadedDependencies++;if(numDependencies===loadedDependencies)%7BafterDepsLoaded()%7D%7Dfunction%20afterDepsLoaded()%7B$(%22.settings%20li%20select:has (option%5Bvalue=never%5D)%22).val(%22never%22);$(%22.settings%20li%20select:has(option%5Bvalue=WEB%5D) %22).val(%22WEB%22);$(%22.settings%20li%20select:has(option%5Bvalue=NEVER%5D)%22). val(%22NEVER%22);$(%22.settings%20li%20select:has(option%5Bvalue=NONE%5D)%22).val(%22NONE%22);$ (%22.settings%20li%20select:has(option%5Bvalue=false%5D)%22).val(%22false%22);$(%22input%5Btype=submit%5D%22).prop(%22disabled%22,false).click()%7DafterDepsLoaded();})() (PCWorld Albanian)

Linkedin Email

LEXO EDHE:  Huawei gjen zëvendësuesin e Google Maps

Lajmet e fundit>