Ja se si

Ja se si të mësoni se kur e keni instaluar sistemin Windows

Publikuar , 27 Tetor 2014
0
Ja se si të mësoni se kur e keni instaluar sistemin Windows

ghvfh9g7s9w8iq8nzgodNëse jeni kureshtar ta dini se sa i vjetër është kompjuteri juaj (ose kur e keni bërë një instalim të sistemit të ri operativ), ky urdhër do të mund të ju tregojë se kur është instaluar Windows-i në pajisjen tuaj. Komanda systeminfo ju ofron të gjitha hollësitë për kompjuterin tuaj. Nëse e tëra që doni ta dini është data se kur ishte instaluar Windows 8, hapni një dritare komanduese dhe shkruani:

systeminfo | find /i “Original”

Për Windows 7, shkruani:

systeminfo | find /i “install date”

Parametrat e shtuar ju ofrojnë datën e instalimit të Windows-it në pajisjen tuaj dhe nëse e keni formatuar, do të shfaqet data e instalimit të ri. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Disa antivirusë kanë probleme sigurie të ngjashme