Lajmet

Ja se si të ndiqni të gjitha reklamat që ka bërë Apple

Publikuar , 06 Dhjetor 2012
0
Ja se si të ndiqni të gjitha reklamat që ka bërë Apple

Jeni fans i Apple dhe keni dëshirë të ktheheni edhe njëherë në kohë në historinë e kompanisë?

E ku ka mënyrë më të mirë se sa të shohesh një stive me reklama të vjetra (ndonjëherë edhe qesharake)?!

Dikujt i ka shkuar në mendje për të krijuar një playlistë me të gjitha reklamat që ka xhiruar dhe lançuar Apple për TV.

Atje përfshihen 485 video, por ia vlen të shohësh të paktën disa për të krijuar një ide jo vetëm se si ka ecur vetë kompania në zhvillimin e produkteve të reja, por edhe vetë tregu i teknologjisë, nga pajisjet e thjeshta të viteve ’80 e deri tek ato më të sofistikuara të ditëve të sotme.

Vetëm mos harroni: reklamat e Apple nuk janë të vetmet që ia vlejnë të shihen… (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Cyberphone është një telefon i modifikuar aq shumë sa vështirë të dalloni modelin origjinal