Ja se si

Ja se si të përdorni Smart Compose e ri të Gmail

Publikuar , 11 Maj 2018
0
Siç shkruani, teksti i sugjeruar për fjali të plota do të shfaqet në sfondin e emailit tuaj në një tekst të ndritur. Është shumë e mundshme që sa më shumë që të përdorni Smart Compose, aq më mirë do të kuptoni se si shkruani dhe kuptoni kontekstin. Ja se si të përdorni Smart Compose e ri të Gmail

Google zbuloi veçoritë e reja të Smart Compose të Gmail në konferencën vjetore të zhvillueseve  këtë javë dhe tani është në dispozicion për t’u provuar si një “tipar eksperimental” në desktop. “Kompozimi i Zgjuar” ndërton idenë e përgjigjes së mençur, duke parashikuar atë që do të shkruani më pas, ndërsa shkruani në trupin e një email-i.

Për të aktivizuar shkrimin e zgjuar, sigurohuni që po përdorni Gmail-in e ri, pastaj klikoni në skedën Settings në këndin e sipërm të djathtë.

Brenda këtij paneli, klikoni kutinë tjetër për “aktivizoni aksesin eksperimental” dhe më pas ruani ndryshimet në fund. Sapo të aktivizoheni, duhet të shihni një njoftim sa herë  të filloni një email të ri që ju tregon për Smart Compose dhe ju bën të shtypni butonin tab sa herë që shihni një parashikim që dëshironi të pranoni.

Siç shkruani, teksti i sugjeruar për fjali të plota do të shfaqet  në sfondin e emailit tuaj në një tekst të ndritur. Është shumë e mundshme që sa më shumë që të përdorni Smart Compose, aq më mirë do të kuptoni se si shkruani dhe kuptoni kontekstin.

Smart Compose është aktualisht i disponueshëm vetëm në gjuhën angleze dhe Google jep paralajmërime se “Smart Compose nuk është i dizenjuar për të dhënë përgjigje dhe mund të mos parashikojë gjithmonë informata  korrekte”. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Airbnb është aplikacion dhe jo agjent pronash thotë Gjykata e Lartë Evropiane