Ja se si

Ja se si të ruani përmbajtjen e faqeve që ndryshojnë në arkivin e internetit

Publikuar , 26 Maj 2014
0
Ja se si të ruani përmbajtjen e faqeve që ndryshojnë në arkivin e internetit

olbhnyifca2nudkmww7z

Mund të keni pasur rastin që të dëgjoni për arkivin e internetit Wayback Machine, faqe e cila iu mundëson të shihni se si dukej një faqe e caktuar uebi në të kaluarën. Sidoqoftë, algoritmi i përdorur për të arkivuar është disi i rastësishëm. Nëse është ndonjë faqe e caktuar të cilën doni ta ruani, ju vetëm mund ta vendosni atë në këtë arkiv.

Shkoni tek Wayback Machine dhe zgjidhni opsionin Save Page Now dhe me kaq keni përfunduar. Kjo mënyrë e arkivimit nuk funksionon për të gjitha faqet, por nëse dëshironi të ruani përmbajtjen që mund të ndryshojë, ju mund ta shtoni një faqe drejtpërdrejt në arkiv dhe ta merrni një URL të posaçme për të. Nëse lidhja është një PDF, edhe ai skedar do të ruhet. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Raport: iPhone e 2019-ës vinë me tre kamera të pasme

Lajmet e fundit>