Lajmet

Ja se si të shtoni produktivitetin tuaj në Mac me shtojcën për Evernote

Publikuar , 31 Dhjetor 2013
0
Ja se si të shtoni produktivitetin tuaj në Mac me shtojcën për Evernote

macAplikacioni Evernote është mjaft i mirë, por kjo nuk nënkupton që ai ka nuk hapësirë për përmirësim.

Nëse jeni përdorues i Mac-ut, blogeri Patrick Welker shpërndan rregullimin eKeyboard Maestro-s së tij që shton disa shkurtesa për të mbushur në çast dhe për të lëvizur përmbajtjen brenda aplikacionit Evernote.

I përfshirë në këtë instalim të Welker-it është një bashkësi e makrove që e bëjnë atë në gatishmëri që të dërgojë tekste përgjatë Evernote Clearly, të merren të gjithë tabet e juaj në Chrome dhe organizimi i tyre në vetëm një shënim, dërgimi i një URL-je drejtpërdrejt tek një shënim dhe më tepër.

Është një bashkësi që mund të jetë e dobishme për ata që përdorin shumë aplikacionin Evernote. Ju mund të shkarkoni makrot dhe të shihni udhëzimin e plotë në faqen e Welker-it. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Një startup dërgoi internet me shpejtësi të lartë për herë të parë në Arktik