Ja se si

Ja sesi të aktivizoni “Dark Mode” në TikTok

Nga: PCWorld
Publikuar , 25 Maj 2022
Me “Dark Mode” në TikTok mund ta parandaloni që një situatë e keqe të ndodhë në të ardhmen. Ja sesi të aktivizoni “Dark Mode” në TikTok

Rrjedha e pafundme e postimeve të videove me metrazh të shkurtër në TikTok mund tu konsumojë orë me sytë në smartfonin tuaj, kohë e cila do të ishte shpenzuar më mirë por të kishte qenë më e shëndetshme.

Pasoja e të qëndruarit me smartfonin tuaj në dorë në mesnatë duke shfletuar në Tiktok është padyshim kosto që sytë tuaj e paguajnë.

Me “Dark Mode” në TikTok mund ta parandaloni që një situatë e keqe të ndodhë në të ardhmen.

Ja sesi të aktivizoni dark mode në TikTok

  1. Hapni TikTok
  2. Klikoni ikonën e profilit në cepin e djathtë lart dhe shkoni tek profili juaj.
  3. Klikoni ikonën hamburger në cepin e djathtë lart ku do të hapet një dritare menuje.
  4. Klikoni “Settings and Privacy.”
  5. Nën “Content & Activity” klikoni “Dark Mode.”
  6. Në menunë e re mund të zgjidhni mes temave të bardha dhe të zeza të TikTok ose të aplikoni automatikisht bazuar në ndërfaqen e sistemit.

Pavarësisht opsionit që zgjidhni, nuk do të ketë ndryshime në eksperiencën e shfletimit të videove me përjashtim të sfondit të errët. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  TikTok ka plane të mëdha për të hyrë në industrinë gaming

Tags >

TikTok