Ja se si

Ja sesi të fshini Cookies në Chrome, Firefox, Edge dhe Safari

Publikuar , 28 Shtator 2018
Nëse i fshini ato, do të humbisni të gjitha informacionet e ruajtura dhe do të duhet t’i ruani përsëri. Ja sesi të fshini Cookies në Chrome, Firefox, Edge dhe Safari

HTTP Cookies kanë tipare pozitive dhe negative. Cookies të palëve të treta mund t’ju ndjekin në internet dhe të regjistrojnë veprimet tuaja, por cookies mund të përdoren gjithashtu për autentifikim, personalizim të faqeve të internetit dhe plotësimin automatik të formularëve.

Nëse i fshini ato, do të humbisni të gjitha informacionet e ruajtura dhe do të duhet t’i ruani përsëri. Sidoqoftë, nëse doni të fshini cookies të shfletuesit tuaj ja se si duhet të veproni:

Si të fshini Cookies në Google Chrome.

Nëse po përdorni Google Chrome, ndiqni këto udhëzime për të pastruar cookie-t tuaja:

 1. Hapni Chrome dhe klikoni në menunë Më shumë në këndin e sipërm të djathtë.
 2. Shkoni te Cilësimet> Avancimet>Pastro të dhënat e shfletimit.
 3. Klikoni kutinë e zgjedhjes pranë Cookies dhe të dhëna të tjera të faqes.
 4. Zgjidhni Fshij të dhënat.

Si të fshini Cookies në Mozilla Firefox.

Nëse jeni një përdorues i Firefox, duhet të ndiqni këto udhëzime:

 1. Hapni Firefox dhe klikoni në butonin Menu (tre vija horizontale).
 2. Nga menuja, zgjidhni Opsionet.
 3. Zgjidhni Privatësia dhe Siguria në të majtë të menusë.
 4. Klikoni mbi lidhjen Menaxho Të dhënat.
 5. Zgjidhni Fshij Të gjitha.

Si të fshini Cookies në Microsoft Edge.

Edge është ende një prej hyrjeve më të reja në botën e shfletuesve, por është duke u bërë gjithnjë e më popullor në mesin e përdoruesve të Windows. Ja se si të fshihen cookies në Edge:

 1. Hapni Edge dhe klikoni mbi butonin Më shumë.
 2. Shkoni te Cilësimet > Pastro të dhënat e shfletimit > Zgjidh.
 3. Shënoni kutinë e zgjedhjes pranë Cookies dhe të dhënat e ruajtura në faqen e internetit.
 4. Klikoni Pastro.
LEXO EDHE:  AMD Ryzen 5000 bëhet procesori më i shitur ndonjëherë

Si të fshini Cookies në Apple Safari.

 1. Shkoni te Safari> Preferencat.
 2. Klikoni mbi Privatësia.
 3. Zgjidhni Menaxho Të dhënat e faqes.
 4. Klikoni mbi Fshij të gjitha. /PCWorld Albanian