Ja se si

Ja sesi të fshini llogarinë në Spotify

Publikuar , 06 Shkurt 2018
Mos harroni Spotify ofron një shërbim falas. Nëse jeni një abonent me pagesë mund të anuloni abonimin tuaj pa fshirë llogarinë. Ja sesi të fshini llogarinë në Spotify

Me gjithatë ato alternativa si Google Play Music, Amazon Music dhe Apple Music, a keni menduar ndonjëherë të mbyllni Spotify?

Në fund të fundit Google Play Music ofron të njëjtin çmim e madje Youtube Red dhe një Youtube pa reklama të përfshirë.

Nëse jeni mërzitur me Spotify dhe doni të fshini llogarinë mëposhtë gjeni një guidë të kësaj procedure.

Ja sesi të fshini llogarinë në Spotify

 1. Për të fshirë llogarinë e Spotify ndiqni hapat e mëposhtëm:
 2. Navigoni në support.spotify.com/us/contact-spotify-support/
 3. Klikoni Login në skajin e djathtë lart dhe vendosni kredencialet tuaja
 4. Duhet të vijoni përmes një seri pyetjesh në ekran
 5. Klikoni Subscription
 6. Pëzgjidhni I want to close my Spotify account permanently
 7. Klikoni Close Account
 8. Konfirmojeni

Përpara se të fshni llogarinë në Spotify duhet të keni parasysh disa gjëra:

 • Do të humbisni emrin e përdoruesit dhe nuk mund të hapni llogari të re me të
 • Do të humbisni muzikët e ruajtura
 • Do të fshihet listat e luatjes
 • Do të humbisni të gjithë ndjekësit tuaj

Mos harroni Spotify ofron një shërbim falas. Nëse jeni një abonent me pagesë mund të anuloni abonimin tuaj pa fshirë llogarinë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Greenroom është përgjigja e Spotify ndaj Clubhouse

Tags >

spotify