Ja se si

Ja sesi të kujdeseni për shëndetin e syve tuaj në epokën dixhitale (Infografik)

Publikuar , 06 Mars 2016
0
Ja sesi të kujdeseni për shëndetin e syve tuaj në epokën dixhitale (Infografik)

EyeStrainFeat-644x373Ska dyshim se një pjesë e madhe e juaja që po lexon këtë artikull shpenzon orë të gjata përpara ekranit. Aktualisht ndërsa po shkruajmë këtë artikull kemi një monitor përballe ndërsa në të djathtë kemi një TV dhe mbi tavolinën e punës një telefon inteligjent.

Sa të dëmshëm janë gjithë këto që përmendëm më lart? Si mund ti ruajmë sytë tanë në epokën dixhitale? Në infografikun e mëposhtë do të gjeni përgjigjet. (PCWorld Albanian)

Quill.com

Eye-Care-Infographic-Quill

LEXO EDHE:  Microsoft pranon, qëndrimi ynë ndaj open-source ka qenë i gabuar