Ja se si

Ja sesi të ndryshoni gjuhën e Google Chrome

Publikuar , 12 Dhjetor 2017
0
Por ekziston një tjetër opsion, ai i ndryshimit të gjuhës së kompjuterit, telefonit dhe shfletuesit tuaj. Ja sesi të ndryshoni gjuhën e Google Chrome

Dini dy gjuhë apo më shumë? Për fat të mirë interneti sot ka hapur dyert drejt mundësive të mëdha dhe resurseve të shumta të informacionit që mund tu ndihmojnë të mësoni një gjuhë të huaj.

Por përdorimi i gjuhës tradicionale është gjysma e rrugës. Për të mësuar një gjuhë të huaj është e rëndësishme të udhëtoni drejt atij vendi ku flitet dhe jetoni ca kohë për tu ambientuar me të folurën tradicionale.

Megjithatë për shumicën e njerëzve diçka e tillë nuk është e mundur. Por ekziston një tjetër opsion, ai i ndryshimit të gjuhës së kompjuterit, telefonit dhe shfletuesit tuaj.

Në këtë artikull flasim për mënyrën e ndryshimit të gjuhës në Google Chrome.

Ja sesi të ndryshoni gjuhën në Google Chrome

  1. Hapni Google Chrome
  2. Klikoni tre pika vertikale në skajin e djathë lart
  3. Klikoni Settings
  4. Shfletoni drejt Advanced Advanced
  5. Shkoni në Languages > Language > Add Language.
  6. Vendosni gjuhën që dëshironi
  7. Klikoni tre pikat vertikale ngjitur me gjuhën përkatëse
  8. Selektoni Move Up
  9. Përsërisni hapin e shtatë dhe të tetë derisa gjuha të dale në krye të listës
  10. Klikoni tre pikat vertikale edhe njëherë tjetër dhe klikoni kutinë Display Google Chrome
LEXO EDHE:  Vendet e G20-ës shtyjnë përpara planin për taksimin e gjigantëve të teknologjisë