Ja se si

Ja sesi të përfitoni nga avantazhet e iOS 11 në iPad

Publikuar , 18 Gusht 2017
0
Ndërsa seritë e publikuar në fillim të këtij muaji kishin në qendër të vëmendjen iPhone 7-ën, videot e fundit tregojnë fuqinë funksionale që sjell iOS 11 në iPad dhe iPad Pro. Ja sesi të përfitoni nga avantazhet e iOS 11 në iPad

Ndërsa i afrohet çdo ditë debutimit të iOS 11, Apple publikoi mbrëmjen e së Enjtes një seri videosh “Ja Sesi” për veçoritë e reja që po vinë me sistemin operativ. 

Ndërsa seritë e publikuara në fillim të këtij muaji kishin në qendër të vëmendjen iPhone 7-ën, videot e fundit tregojnë fuqinë funksionale që sjell iOS 11 në iPad dhe iPad Pro.

Gjashtë videot tregojnë sesi të përdorim: dokun e ri, të menaxhojmë skedarët, të jemi më efikasë me “multi-tasking,” të përdorim Apple Pencil në disa aplikacione, skanojmë, etikeotjmë dhe dërgojmë dokumente dhe sesi të përdorim gjestet me shumë prekje.

Të gjitha videot nuk zgjasin më shumë se 60 sekonda dhe kanë të njëjtin stil transmetimi. Ju ftojmë ti ndiqni mëposhtë:

https://www.youtube.com/watch?list=PLHFlHpPjgk70sZEnlg5jv9ypNiL73XH5a&v=q8EGFVuU0b4

https://www.youtube.com/watch?v=YWixgIFo4FY

https://www.youtube.com/watch?v=6EoMgUYVqqc

https://www.youtube.com/watch?v=B-Id9qoOep8

https://www.youtube.com/watch?v=q8asV_UIO84

https://www.youtube.com/watch?v=AvBVCe4mLx8

LEXO EDHE:  Microsoft Paint do të mbetet pjesë e Windows 10