Harduer

Ja sesi të rikalibroni baterinë e modeleve iPhone 11

Nga: PCWorld
Publikuar , 27 Prill 2021
Procesit mund ti duhen disa javë për tu përfunduar pas përditësimin. Duke qenë se rikalibrimi ndodh gjatë cikleve të zakonshme të karikimit. Ja sesi të rikalibroni baterinë e modeleve iPhone 11

Me iOS 14.5 Apple solli një proces të ri rikalibrimi të baterisë për iPhone 11, 11 Pro dhe 11 Pro Max.

Përditësimi rikalibron baterinë për të parë kapacitetin maksimal dhe performancën më të lartë që mund të arrijë bateria duke krijuar një vlerësim më të saktë për shëndetit të saj.

Sapo të keni përditësuar iPhone 11 në iOS 14.5 shkoni në Settings -> General -> Software Update dhe më pas nën Battery -> Battery Health e cila ju informon për procesin e rikalibrimit.

Procesit mund ti duhen disa javë për tu përfunduar pas përditësimin. Duke qenë se rikalibrimi ndodh gjatë cikleve të zakonshme të karikimit.

Por gjatë këtij procesi nuk do të ndryshojë përqindja e kapacitetit maksimal të baterisë. Në disa raste mund të dështojë si proces dhe të tregojë një njoftim që ku kërkon të zëvendësoni bateritë e konsumuara. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Xiaomi do të prodhojë 300 mijë makina elektrike në vit

Tags >

AppleiOS