Ja se si

Ja si të zbulosh një Boot Screen të fshehur te Vista

Publikuar , 13 Nëntor 2008
0
Ja si të zbulosh një Boot Screen të fshehur te Vista

Piyush Singh thotë:
Windows Vista ka një boot screen të fshehtë, të cilin mund ta aktivizoni, e që është plotësisht i ndryshëm nga ai aktual. Në vend të brezit të progresit të bajatshëm, do të shihni një aurorë me një sfon të zi. Klikoni Start, shkruani msconfi g në fushën Search dhe shtypni . Pasi të klikoni përmes lajmërimit UAC, një dritare konfigurimi e sistemit do të hapet. Zgjidhni fushën Boot. Në fushën Boot, zgjidhni kutinë ku shkruan No GUI boot. Klikoni Apply dhe pastaj OK. Windows do t’ju kërkojë të ristartoni PC-në, kështu që klikoni Restart. Herën tjetër kur të startojë kompjuteri, do të shihni imazhin e aurorës me një sfond të zi dhe tekstin “Starting Windwos Vista” në pjesën e poshtme të ekranit. Nëse vendosni ta ktheni në gjendjen e mëparshme pamjen e boot screen, shkoni tek konfi gurimi i sistemit me rrugën e njëjtë dhe ç’aktivizoni opsionin No Gui boot.

LEXO EDHE:  Ja sesi të ruani bisedat e WhatsApp në një numër dhe telefon të ri

Lajmet e fundit>