Vëzhgim

Jailbreakeri i bashkohet ndërmarrjes Apple

Aug 26 2011
0 Shpërndarje
Jailbreakeri i bashkohet ndërmarrjes Apple

19 vjeçari me pseduonimin Comex, emri i vërtetë i të cilit është Nicholas Allegra, ka lajmëruar në Twitter për këtë kalim në Apple.

Duke pasur parasysh kohën që e ka kaluar Comex duke hulumtuar për ndonjë vrimë në iOS, nuk është befasuese që Apple e do atë në ndërmarrje. Sidoqoftë, fitorja e Apple është një humbje për komunitetin e jailbreakingut. Me shfrytëzimin të cilin e arriti Comex për mishërimin e fundit të JailbreakMe ishte e para që mbështeti iPad 2. Comex ishte një shtëpi e fuqishme prapa komunitetit të jailbreakingut dhe kalimi i tij tek Apple mund të jetë një goditje e fuqishme për ata që mirren me jailbreak.

Comex nuk jailbreakeri i parë që i bashkohet ndërmarrjes Apple. Më herët gjatë këtij viti, Peter Hajas, i cili është zhvillues i MobileNotifier, iu bashkua ndërmarrjes./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>