Vëzhgim

Janë duke u bllokuar aplikacione të caktuara për Android

Publikuar , 04 Maj 2011
0
Janë duke u bllokuar aplikacione të caktuara për Android

Aplikacionet për pajisjen në fjalë u japin zotëruesve të pajisjeve ANdroid mundësinë e qasjes në internet edhe në llaptopët e tyre, duke përdorur lidhjen wireless në telefonat e tyre. Këto aplikacione, shumica që janë falas, përfshijnë PDAnet, Wireless Tether dhe MyWi.

Raportet thonë që aplikacionet lidhëse me internet për përdoruesit e AT&T, Verizon dhe T-Mobile.

Google tregoi për ZDNet që nuk është zyrtarisht duke i bllokuar këto aplikacione. Sidoqoftë, Google thotë që përdoruesit e Androidit për lëmi të ndryshme mund të mos jenë në gjendje që të gjejnë ndonjë aplikacion në Android Marketplace. Me fjalë të tjera, Google nuk e mohon që aplikacione të caktuara janë duke u bllokuar./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Pse Samsung One UI është një prej softuerëve më të mirë vendosur në një smartfon

Lajmet e fundit>