Harduer

Jeta dixhitale e prindërve pasi fëmijët flenë

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 18 Prill 2019
0
Sipas një tjetër ankete kryer nga The Harris Poll dhe OpenX, 58% e baballarëve dhe 57% e nënave përdorin smartfonët për të hyrë në median sociale kur bien të flenë. Jeta dixhitale e prindërve pasi fëmijët flenë

Sapo fëmijët të flenë, shumica e prindërve ulen për tu relaksuar dhe disa prej tyre madje përdorin pajisjet elektronike. Pjesa më e madhe e prindërve shohin televizor ose filma sipas një ankete realizuar nga Universiteti Brigham në Shtetet e Bashkuara.

Nënat për tendencë ti përdorin pjesën e kohës kur fëmijët flenë për të komunikuar me të tjerët, përdorur median social apo biseduar në telefon më shumës sesa baballarët.

Internet

Megjithatë të dy, nënat dhe baballarët kanë për tendencë të luajnë njëlloj video lojëra. Të gjitha aktivitetet dixhitale të prindërit angazhohen janë një mundësi e artë për reklamues që duan të arrijnë këto pjesë demografike.

Sipas një tjetër ankete kryer nga The Harris Poll dhe OpenX, 58% e baballarëve dhe 57% e nënave përdorin smartfonët për të hyrë në median sociale kur bien të flenë.

33% e nënave luajnë lojëra ndërsa 31% e bashkëshortëve të tyre. Megjithatë ata i përdorin edhe për blerje ku 46% e prindërve të anketuar kryejnë blerje online kur bien të flenë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Vlera e Bitcoin kaloi 10,000 dollarë dhe koronavirusi është një prej shkaqeve kryesore

Tags >

internet