Vëzhgim

Jimmy Wales: Pirateria nuk e fundos Hollywoodin

Publikuar , 25 Prill 2012
0
Jimmy Wales: Pirateria nuk e fundos Hollywoodin

Natyrisht, këtë trend e kemi parë tek rritet. Për shembull, fuqia që individët mund të krijojnë efekte të veçanta është dokumentuar me vite dhe veglat vetëm sa po përmirësohen. A i ka Hollywood veglat tradicionale edhe më të mira? Natyrisht, por kjo paraqet një gjendje mëdyshjeje të inovatorit, ku veglat janë duke u përmirësuar me një ritëm të shpejt dhe ata janë duke e arritur një pikë “mjaft të mirë” mjaft shpejt – ashtu që vlera e shpenzimit të shumë milionave për të arritur krijimin e efekteve speciale nuk ofron ndonjë përfitim të theksuar.

Dhe rritja e Kickstarter si një platformë alternative financuese, rritja e internetit si metodë për reklamim dhe shpërndarje… dhe në një pikë përfitimet me një studio tradicionale të Hollywoodit u bënë më të vështira për t’u përcaktuar për ana sasiore.

Natyrisht, kjo nuk paraqet diçka që ndodhet brenda natës. Dhe janë disa në Hollywood që duket se e kuptojnë këtë dhe janë duke punuar në përmirësimin e studiove të tsre, megjithëse nuk është e qartë nëse ata janë në gjendje që ta bëjnë atë me sukses. Rruga tjetër që Wales e përmend është një me vend. Në vend se të brengosen për vjedhjet online – studiot duhet të shpenzojnë më tepër kohë në gjetjen e asaj se sa mund të mbesin të përshtatshëm./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë