Lajmet

Me Juice mund të përshtatni indikatorin e jetëgjatësisë së baterisë në macOS

Dec 30 2016
0 Shpërndarje
Me Juice mund të përshtatni indikatorin e jetëgjatësisë së baterisë në macOS

dopx9glgdpinrxznijnhApple mund të ketë tërhequr indikatorin e jetëgjatësisë së baterisë nga laptopët Macbook por ekzistojnë pafund aplikacione nga palët e treta që e sjellin përsëri këtë informacion shumë të rëndësishëm për besnikët e kompanisë.

Nëse po kërkoni diçka më zbavitëse sesa një numër, me Juice mund të përshtatni ikonat për nivelet të ndryshme të baterisë.

Në vend të indikatorit të përqindjes së baterisë së ngelur, Juice tregon një emoji, tekst dhe disa opsione të tjera.

Këto opsione mund të editohen me nga përdoruesit në çfarëdo që ata dëshirojnë. Përtej kësaj, Juice përmban opsione zbavitëse edhe nëse nuk keni mundësi ti editoni. (PCWorld Albanian)

Tags >

Juice
Lajmet e fundit>